Activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende activiteiten die we
aanbieden in Centrum de Olyhorst. Kijk in de agenda voor het actuele aanbod.

Thera BakkerMantra mediatie- Thera Bakker
Tijdens de Mantra meditatie avond zingen we onder begeleiding van mijn drum diverse mantra's. We starten elke bijeenkomst met een korte ontspanningsoefening om meer in ons eigen lichaam te zakken. Daarna chanten (=zingen) we diverse mantra's van Deva Premal & Miten en we eindigen met een stilte meditatie. >>Voor meer informatie klik hier.

Karien Pieterse
De reis van de Sjamaan - Karien Pieterse
Tijdens de Tweedaagse basisworkshop Sjamanisme leer je binnen een veilige setting de techniek van het sjamanistisch reizen. Je leert dit volgens de methode  van het kernsjamanisme zoals ontwikkeld door Michael Harner. >>Voor meer informatie over deze workshop klik hier.

Sjamanistische Extractie - Karien Pieterse
Tijdens de Tweedaagse basisworkshop Sjamanisme Extractie leer je de sjamanistische techniek die gebruikt wordt om belemmerende energie bij een persoon te verwijderen.  >>Voor meer informatie over deze workshop klik hier.

Soul Retrieval - Karien Pieterse
Tijdens deze Vierdaagse workshop leer je de traditionele techniek van soul retrieval. Volgens de visie van het sjamanisme kun je een stukje van je ziel kwijtraken. 
>>Voor meer informatie over deze workshop klik hier.

Dood en sterven de sjamanistische visie - Karien Pieterse
Tijdens deze Tweedaagse workshop maak je kennis met de sjamanistische visie op dood en sterven. Binnen de sjamanistische culturen wordt de dood niet gezien als het einde van alles. Hier ziet men de dood als een initiatie.  >>Voor meer informatie over deze workshop klik hier.

Verhalencirkel & Muziek
- Karien Pieterse
Tijdens de verhalencirkel wordt het voorlezen van de intuïtief gekozen verhalen, die Karien Pieterse de afgelopen jaren in meditatie en in afstemming ontving en vervolgens heeft opgeschreven, afgewisseld met mooie verstillende muziek gespeeld door Elsbeth Pieterse - dwarsfluit/gitaar en Eric Strijk - gitaar.
>>Voor meer informatie over deze workshop klik hier.Gerbert SipmanFamilieopstellingen
- Gerbert Sipman
Een bijeenkomst waarin met elkaar op systemische wijze persoonlijke vraagstukken worden onderzocht. "Familieopstellingen kunnen je
(vaak onverwachte) inzichten geven
in jouw plek in groepen en
de invloed ervan op jouw functioneren in je dagelijks leven
".
>>Voor meer informatie over familieopstellingen klik hier.


Annika Vos - Medium & TherapeutParanormale avond- Annika Vos [medium & therapeut]
Tijdens deze paranormale avond leg ik samen met mijn collega('s) contacten met de spirituele wereld. Met geliefden, familie en vrienden die nog steeds bij ons zijn maar die wij niet meer kunnen waarnemen met onze fysieke zintuigen. >>Voor meer informatie klik hier.

Opleiding Natuurlijk Mediumschap - Annika Vos
Intuïtieve ontwikkeling. Afstemming met je Hogere Zelf, het Universum en je omgeving. Communiceren met overledenen, dieren, het Universum (engelen e.d.) en de natuur(wezens) om je heen. Al deze onderwerpen passeren de revue tijdens de opleiding Natuurlijk Mediumschap. >>Voor meer informatie klik hier.


Antoinette HermsenKarien PieterseKnip- en plak je mee?- Karien & Antoinette
Lekker bladeren in oude tijdschriften, de mooiste plaatjes uitknippen en dan neerleggen, voelen en verleggen…..
Het plezier dat wij beleven aan het maken van onze collages willen we graag met jullie delen.
Voor meer informatie over deze workshop klik hier.


Antoinette Hermsen Basiscursus Astrologie - Sandra Siersema
In deze 5-delige cursus leg ik je uit wat de betekenis is van de dierenriemtekens, de planeten en de huizen is. Je kunt vragen stellen over je eigen horoscoop, die voor je wordt gemaakt en die je kunt meenemen na afloop.  >>Voor meer informatie over deze avond klik hier.


Jo-Else van AmeromKarin van DuurenWorkshopdag “Ontdek de stilte in jezelf” -
door Karin van Duuren en Jo-Else van Amerom

Ben je moe, opgejaagd, ervaar je stress? Ben jij ook
zo’n vrouw die alle bordjes omhoog moet houden? Verantwoordelijk voor alles en iedereen? Wil je eens baden in alleen maar aandacht voor jou en je sisters? Wil je onderzoeken waarom jij je zo verantwoordelijk voelt voor alles en iedereen? Wil je een dag tijd nemen voor jezelf?
Voel je welkom om deel te nemen aan onze workshopdag.
Voor meer informatie over deze workshop klik hier.


Frits Evelein Music From Source - Frits Evelein
Workshops met Music from Source helpen je je innerlijke rijkdom te ontdekken en zijn meteen een heerlijk ontspannende ontmoeting en verbinding.  Je beleeft hoe ik Music from Source maak en de verbinding met Universeel Bewustzijn en de Bron vertaal in klank
>>Voor meer informatie klik hier.


Erica EgelieEngelenmeditatie
- Erica Egelie
We komen we bij elkaar om ons contact met Engelen te herkennen, verkennen en om ons te laten  inspireren door dat contact.
Engelen zijn aanwezig en willen heel graag kenbaar maken dat ze er zijn. Omdat de wereld zo in beweging is kunnen ze onze hulp goed gebruiken.
Wij die van hun ook, dus zoeken we de samenwerking op de best mogelijke manier.
>>Voor meer informatie over deze bijeenkomst klik hier.

Herman BuurmanKlare Taal Basistraining - Herman Buurman
Leer begrijpen hoe jij communiceert en hoe dit anders kan.
Leer in te spelen op je gesprekspartners waardoor samenwerking,
begrip en echt contact ontstaan. Leer ruimte te geven aan gevoelens en gedachten van jezelf en van de ander, waardoor elk gesprek zonder ruis en met een optimaal resultaat verloopt. Ontdek hoe makkelijk het is om meer openheid, verbinding en verdieping met je partner, kinderen, vrienden en zelfs je familieleden te verwerven. >>Voor meer informatie over deze basistraining klik hier.

Myriam LamersIntuïtieve ontspanningsmassage, Hotstone massage, Metamorfosemassage,Healing- Myriam Lamers
In haar praktijk Mybern in Gendt geef Myriam intuïtieve ontspannings-massages, Hotstone- en Metamorfose Massage. Regelmatig is zij in de Olyhorst aanwezig op de kennismakings-ochtenden massages / behandelingen.
Voor meer informatie over de massages/ behandelingen klik hier.